Hírek

Csütörtöki műsorunkban láthatják kedves nézőink a Munkácsy-díjas Barabás Márton festőművész Zongoraátiratok című kiállításának megnyitójáról készült beszámolónkat, melyen fiának, Barabás Lőrincnek trombitajátékában is gyönyörködhettünk.

Csütörtöki műsorunkban: Újévi koncert az Erkel Ferenc Kamarazenekarral - 2. rész. Klasszikus újévi koncert  a bécsi mintájára először Biatorbágyon! A zömmel Biatorbágyon lakó művészekből álló Erkel Ferenc Kamarazenekar tagjaival köszönhettük a 2020...

Csütörtök esti műsorunkban az ArtsMűhely táncaiban is gyönyörködhetünk.

Január 10-én, pénteken este: Életakadémia Bolyki Eszterrel - 2. rész. Ez alkalommal a Pászti Miklós Művészeti Iskola alapítóigazgatója, a Pászti-kórus legendás karnagya, a Zene Világnapja Másként program gazdája Bolyki Eszter meséli el a saját...

Csütörtöki összeállításunkban befejezzük az Iharosi krónikákról szóló beszélgetést, ellátogatunk a Népdalkör karácsonyára és belekóstolunk az ArtsMűhely karácsonyi gálájának műsorába.

December 31. keddi műsorunkban láthatják: A Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola szkólásai koncertet adtak a biai katolikus templomban, szenteste pedig betlehemes játékot mutattak be a torbágyi katolikus templomban.

Múltidéző műsorunkban felidézzük a 2019-es év első felének eseményeit, hírfüzéreit.

Pénteki összeállításunkban egyebek mellett újra meghallgathatjuk a Pászti Miklós Vegyes Kórus adventi koncertjének karácsonyi dallamait.

Csütörtöki műsorunkban a Biatorbágyi Általános Iskola alsó tagozatának diákjai ajkán idén is felcsendült az Angyalszó!

Szerdai visszapillantó műsorunkban az Angyalfia vásár szívet melengető pillanatait idézzük fel még egyszer.

Kedden este egy vidám, zenés, lélekmelengető mesét láthatnak, akik velünk tartanak, amelyben kicsik és nagyok együtt játszhattak karácsonyosat. A címe: Betlehemi történet, előadta Horti Zoltán, közreműködött Strack Orsolya és a Bazseva zenekar.

Hétfőn este a Karácsonyi Füzes-gála 1. részét láthatják kedves nézőink, melyet egy rövid zenés összeállítás előz meg a Biatorbágyi Általános Iskola alsósainak Luca napi vásáráról.