Nemzedékről nemzedékre 2019.06.03.

Szemezgető - június
00:00:50
Népzene nemzedékeken át
00:04:54
Biatorbágyon innen Biatorbágyon túl - Énekszóval, muzsikával 2. rész
00:17:27

Mai műsorunkban    •   Szemezgető - június   •   Népzene nemzedékeken át    •   Biatorbágyon innen Biatorbágyon túl - Énekszóval, muzsikával 2. rész

Szemezgető - június

A következő összeállításból megtudhatjuk milyen programok várnak ránk júniusban.

Forgatás helyszíne:     JFMK

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Szerkesztő-riporter:     Fischer Monika

Operatőr-vágó:            Pataki Béla

Népzene nemzedékeken át

A hagyományosan megrendezett népzenei találkozón három generációnyi népzenész muzsikált együtt a Juhász Ferenc Művelődési Központban.

Forgatás helyszíne:     JFMK, Nagyterem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Szerkesztő-riporter:     Magai Miklós

Operatőr-vágó:            Noll-Batek Kristóf Áron

Biatorbágyon innen Biatorbágyon túl - Énekszóval, muzsikával 2. rész

Köllő Attila munkája nyomán már hagyománnyá váltak a népi énektalálkozók, melyeken változatos programmal lépnek fel a csoportok Biatorbágyon innen és túlról.

Forgatás helyszíne:     JFMK, Nagyterem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr-vágó:            Magai Miklós

Hangtechnikus:           Lászlóffy Péter

Legfrissebb adások

Mai műsorunkban • Jubileumi fesztivál Sóskúton - 5. rész A sóskúti jubileumi ünneplés második napján a tánc is szerepet kapott. A közönség soraiból is egyre többen perdültek táncra, de fellépett a sóskúti Večernica és a Biatorbágyi Füzes Néptáncegyüttes is. A Füzes utolsó műsorszámát végig vastaps követte. Forgatás helyszíne: Sóskút Készítette:
Mai műsorunkban • Jubileumi fesztivál Sóskúton - 4. rész Árnyékban 37 fokot mutattak a hőmérők, de nem csak ettől volt forró hangulatú a sóskúti fesztivál. A Biatorbágyi Ifjúsági Fúvószenekar is részese volt az ünneplésnek. A 220 fős egyesült zenekar utolsó számát a két és fél éves Pete Dániel vezényelte. Forgatás helyszíne: Sóskút Készítette:
Mai műsorunkban • Jubileumi fesztivál Sóskúton - 3. rész Árnyékban 37 fokot mutattak a hőmérők, de nem csak ettől volt forró hangulatú a sóskúti fesztivál. A Biatorbágyi Ifjúsági Fúvószenekar is részese volt az ünneplésnek. A 220 fős egyesült zenekar utolsó számát a két és fél éves Pete Dániel vezényelte. Forgatás helyszíne: Sóskút Készítette:

Régebbi adások