Kultúridő 2020.01.16.

A struktúrák vonzásában - Zongoraátiratok- Barabás Márton festőművész kiállítása
00:00:57
Álmodni szabad, még zenekart is - I.
00:14:48
Újévi koncert az Erkel Ferenc Kamarazenekarral - 2. rész
00:20:40
Az ARTsműhely karácsonyi táncgálája - 3. rész
00:43:11

A Kultúridő tartalmából   •   A struktúrák vonzásában - Zongoraátiratok- Barabás Márton festőművész kiállítása   •   Álmodni szabad, még zenekart is - I.

  •   Újévi koncert az Erkel Ferenc Kamarazenekarral - 2. rész  •   Az ARTsMűhely karácsonyi táncgálája - 3. rész

A struktúrák vonzásában - Zongoraátiratok- Barabás Márton festőművész kiállítása

A Munkácsy-díjas Barabás Márton festőművész Zongoraátiratok című kiállítását láthattuk a Juhász Ferenc Művelődési Központban.

Forgatás helyszíne:     JFMK, Kiállító terem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Szerkesztő-riporter:      Talabér Ágnes

Operatőr-vágó:             Marlok Barbara

Álmodni szabad, még zenekart is - I.

Jegyeznek a világban egy olyan neves kamarazenekart, amelynek külön érdekessége, hogy tagjainak a fele Biatorbágyon él. Csak idő kérdése volt, hogy megszülessen a gondolat: Mi lenne, ha az Erkel Ferenc Kamarazenekar a város saját zenekara lenne?

Forgatás helyszíne:     JFMK, Nagyterem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Szerkesztő-riporter:      Túri Erzsébet

Operatőr-vágó:             Marlok Barbara, Pataki Béla

Újévi koncert az Erkel Ferenc Kamarazenekarral - 2. rész

Klasszikus újévi koncert  a bécsi mintájára először Biatorbágyon! A zömmel Biatorbágyon lakó művészekből álló Erkel Ferenc Kamarazenekar tagjaival köszönhettük a 2020-as esztendőt, akik a világhírű Fesztiválzenekarban is játszanak.

Forgatás helyszíne:      JFMK, Nagyterem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr-vágó:             Pataki Béla

Hang:                          Lászlóffy Péter

Az ARTsMűhely karácsonyi táncgálája - 3. rész

A műsorban fellépett az iskola majd összes növendéke modern tánc/mozdulatművészet, girly hiphop,klasszikus balett kategóriákban, kicsiktől a nagyokig, több korcsoportban, plusz a versenygyőztes csapatok.

Forgatás helyszíne:      JFMK, Nagyterem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr-vágó:             Kovács Bence

Legfrissebb adások

A Kultúridő tartalmából • Időseknek szóló kulturális és művelődési programok Pest megyében • Jótékonyság est az ARTsMűhely Táncstúdió szervezésében - 1. rész Időseknek szóló kulturális és művelődési programok Pest megyében Czipperer Zsófia előadása a szenior akadémián. Az NMI munkatársa Pest megye számos olyan kulturális programjára hívta fel a
A Kultúridő tartalmából • Zene a lelkünkben - lelkünk a zenében - Interjú Dr. Konta Ildikóval • Családgarázs filmklub: Henry Alex Rubin: Lekapcsolódás • A Magyar Kultúra napja - 3. rész Zene a lelkünkben - lelkünk a zenében - Interjú Dr. Konta Ildikóval A zene keltette asszociációk és érzelmek segítségével felfedezhetjük lelkünk rejtett zugait,
A Kultúridő tartalmából • Olvasóklub a Karikó János Könyvtárban • A Magyar Kultúra Napja Biatorbágyon • "Összhangban a megfoghatatlan dolgokkal" - interjú Dresch Mihállyal • A Magyar Kultúra napja - 2. rész Olvasóklub a Karikó János Könyvtárban Kötetlen beszélgetések klasszikus és kortárs kedvencekről. Januártól újra elindult az olvasóklub.

Régebbi adások