Biatorbágyiak Biatorbágyért 2019.05.03.

Ismét áll a májusfa
00:00:49
Füzes táncos felvonulás
00:03:55
Életakadémia dr. Egervári Ágnessel - 2. rész
00:14:05

Műsorunk tartalmából   •  Ismét áll a májusfa  •   Füzes táncos felvonulás  •  Életakadémia dr. Egervári Ágnessel - 2. rész

Ismét áll a májusfa

A Biatorbágyi Hagyományőrző Egyesület ahogy minden évben, idén is felállította az önkormányzat épülete előtt a májusfát.

Forgatás helyszíne:       Biatorbágy, Fő tér

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr-vágó:             Magai Miklós

 Füzes táncos felvonulás

A város egyik kedvelt programja a Füzes táncos felvonulás - lovakkal, színekkel, szalagokkal, énekkel-zenével.

Forgatás helyszíne:     Biatorbágy, JFMK

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr-vágó:           Pataki Béla

Életakadémia dr. Egervári Ágnessel - 2. rész

A beszélgetésben megtudhattuk, hogy dr. Egervári Ágnes miért választotta a neurológiát, s az agyak boncolását. Kiderült, hogyan működött egy orvos-házaspár három kisgyermekkel, s egy nagypapával a folyamatos ügyeletek közepette.Választ kaptunk arra is, miként került be Ágnes a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány csapatába, vagy a Katolikus Szeretetszolgálat főigazgatói székébe, s hogyan teljesíti mindezen feladatai mellett nagymamai kötelességeit.

Forgatás helyszíne:     JFMK, Kiállító terem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr-vágó:           Pataki Béla, Marlok Barbara

Legfrissebb adások

Műsorunk tartalmából • A természeti környezet megbecsülése, méltóságának visszaállítása Biatorbágyon - 2. konferencia - 8. rész A második alkalommal megrendezett tanácskozás célja többek között az volt, hogy azok a civil szervezetek, kiknek munkájuk, működésük valamilyen módon kapcsolódik a természeti környezethez, bemutassák tevékenységüket.
Műsorunk tartalmából • A természeti környezet megbecsülése, méltóságának visszaállítása Biatorbágyon - 2. konferencia - 7. rész A második alkalommal megrendezett tanácskozás célja többek között az volt, hogy azok a civil szervezetek, kiknek munkájuk, működésük valamilyen módon kapcsolódik a természeti környezethez, bemutassák tevékenységüket.
Műsorunk tartalmából • A természeti környezet megbecsülése, méltóságának visszaállítása Biatorbágyon - 2. konferencia - 5-6. rész A második alkalommal megrendezett tanácskozás célja többek között az volt, hogy azok a civil szervezetek, kiknek munkájuk, működésük valamilyen módon kapcsolódik a természeti környezethez, bemutassák tevékenységüket.

Régebbi adások