Zsengék 2017.10.24.

Zsengék összeállításunk tartalma: • Sodródó ifjúság Kárpátalján • Ünnepi rendezvény az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján - a Ritsmann iskolások műsora • Díjak és díjazottak - Biatorbágyért Díjjal kitüntetett Pintér Tiborné • Tehetséges gyerekek Biatorbágyon - Göbölös-Szabó Dorka • Családi Nap a Juhász Ferenc Művelődési Központban • Vers: Jegyinák Emese - Csendes Csodák

 

 

Sodródó ifjúság Kárpátalján

Idén a nagydobronyi falunap alatt meglátogattuk azokat is, akik mély szegénységben élnek, árvák és rászorulók. Olyanok, akikre az ember nem szokott gondolni, amikor ünnepelni akar.

Forgatás helyszíne:  Nagydobrony

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr:  Magai Miklós

Vágó:   Noll-Batek Kristóf

 

Ünnepi rendezvény az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján - a Ritsmann iskolások műsora

(12:18) Tiszteletadás és koszorúzás a biai országzászlónál. Ünnepi műsor a Juhász Ferenc Művelődési Központban.

Forgatás helyszíne:  JFMK, Nagyterem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Operatőr-vágó:   Pataki Béla

Hangtechnikus:  Lászlóffy Péter

 

Díjak és díjazottak - Biatorbágyért Díjjal kitüntetett Pintér Tiborné

(31:07) Minden évben kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az aki megkapja a Biatorbágyért Díjat, ami a város egyik legnagyobb elismerése. Az idén Pintér Tiborné lett a kitüntetett.

Forgatás helyszíne:  JFMK

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Szerkesztő-riporter:  Sőregi Zsuzsa

Operatőr-vágó:  Marlok Barbara

 

Tehetséges gyerekek Biatorbágyon - Göbölös-Szabó Dorka

(38:42) Él Biatorbágyon egy kislány, aki kézen állva közlekedik otthon a nappaliban, mert úgy jobban érzi magát, a rajongásig szeret szaltókat ugrani, mert közben nagyokat repülhet, és egyszer csak aranyérmet nyer a Gyermek Fitness Európa Bajnokságon.

Forgatás helyszíne:  Otthon, edző terem

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Szerkesztő-riporter:  Sőregi Zsuzsa

Operatőr-vágó:  Pataki Béla

 

Családi Nap a Juhász Ferenc Művelődési Központban

(49:07) Ritka, fontos alkalom, amikor a család minden tagja együtt játszik, alkot, tanul. A családi nap éppen erre ösztökélt!

Forgatás helyszíne:  JFMK

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Szerkesztő-riporter:  Fischer Monika

Operatőr-vágó:  Marlok Barbara

 

Csendes Csodák

(54:48) A Csendes Csodák versmondó találkozó legjobbjai, 6-14 éves gyerekek, kameráink előtt is elmondták a verseket, melyeket magyar költők alkotásai közül kellett választaniuk.

Versmondó: Jegyinák Emese

Forgatás helyszíne:  Kisgombos Mesebolt

Készítette:  Völgyhíd TV, Biatorbágy

Gyártásvezető:  Sőregi Zsuzsa

Operatőr-vágó:  Marlok Barbara, Pataki Béla

Hangtechnikus:  Csordás Zoltán

 

Legfrissebb adások

Mai műsorunkban • Örülünk, hogy megszülettél - Gyermeknap 2019. • Nemhelyek - A Város - Tér - Játék sorozat utolsó kalandja • Kezemben a kobakom 2019 - 4. rész Örülünk, hogy megszülettél - Gyermeknap 2019. Elérkezett az idei első babaköszöntés ideje. Mi megmutatjuk őket, a semmihez nem hasonlítható csodás babaillatot pedig - kérjük kedves nézőinket
Mai műsorunkban • Esküvői kiállítás és rajzpályázat • Gyereknap 2019 • Kezemben a kobakom 2019 - 3. rész • Pászti-napok - Növendéki előadások - 6. rész Esküvői kiállítás és rajzpályázat "Vajon milyen lesz a menyasszonyi ruhám?" A lányoknak már kisgyerekként ez jár a fejében. De úgy tűnik, az esküvő témája a kisfiúk fantáziáját is megmozgatja!
Mai műsorunkban • Kezemben a kobakom 2019 - 2. rész • Pászti-napok - Növendéki előadások - 5. rész Kezemben a kobakom 2019 - 2. rész A XXII. Pest megyei Bábostalálkozó győztese az egri országos versenyre jut tovább. A fesztivál-díjat, egy bábot, Néder Norbert készítette és ajándékozta a találkozónak, melyet a Nemzeti Művelődési Intézet is

Régebbi adások