TV műsor

Völgyhíd TV heti műsor

 

HÉTFŐ

18:00 – Mesélő-zenélő Biatorbágy — mesék, versek, történetek

18:10 – Nemzedékről nemzedékre — értékek és hagyományok

KEDD

18:00 – Mesélő-zenélő Biatorbágy — mesék, versek, történetek

18:10 – Zsengék — gyermekeink élete

SZERDA

18:00 – Mesélő-zenélő Biatorbágy —mesék, versek, történetek

18:10 – Visszapillantó tükör — az elmúlt hét műsoraink tükrében

CSÜTÖRTÖK

18:00 – Mesélő-zenélő Biatorbágy — mesék, versek, történetek

18:10 – Kultúridő — alkotók és alkotások, művészeti, egyházi, társasági események

PÉNTEK

18:00 – Mesélő-zenélő Biatorbágy — mesék, versek, történetek

18:10 – Biatorbágyiak Biatorbágyért — a város közösségi élete

SZOMBAT

18:00 – Mesélő-zenélő Biatorbágy — mesék, versek, történetek

18:10 – Múltidéző — időutazás régebbi műsorainkat idézve

VASÁRNAP

18:00 – Mesélő-zenélő Biatorbágy — mesék, versek, történetek

18:10 – Nagylátószög — kitekintés a város határain túlra

 

Ismétlések minden nap 22:00, 24:00, 02:00, 06:00, 09:00, 14:00 órától

A műsorok között: képújság (közérdekű információk, friss hírek, hirdetések)

 

A műsorszámok leírása

Mesélő-zenélő Biatorbágy

Biatorbágyiak mesélnek, zenélnek a biatorbágyiaknak.  A gyerekek mondókát, mesét mondanak, verselnek, hangszeren játszanak és énekelnek. Reményeink szerint az idősebbek sem maradnak ki ebből a műsorból, ők a régi időkről mesélnek.

 

Nemzedékről nemzedékre

Helyi értékeink megbecsülését, a helyi hagyományok iránti érzékenységet kívánjuk ezzel a műsorunkkal erősíteni. Külön figyelmet fordítunk a testvértelepülésekkel kapcsolatos események, vélemények tükrözésére is. Műsorunk hozzájárul ahhoz, hogy nézőink rácsodálkozhassanak azokra az emberi értékekre, amiket érdemes nemzedékről nemzedékre továbbvinni. Felfedezzük a város teremtett és épített környezetének értékeit, valamint a helyi szokások megtartó erejét.

Zsengék

A gyermekek életével kapcsolatos jelentősebb történéseket, helyzeteket, eseményeket mutatjuk be a gyermekek és a felnőttek szemszögéből. Bepillanthatunk a város óvodásainak, iskolásainak ünnep- és hétköznapjaiba, örülhetünk sikereiknek, szárnypróbálgatásaiknak. Külön figyelmet fordítunk a valamiben kiemelkedőt nyújtó, tehetséges gyerekek bemutatására. Megismerhetjük azokat is, akik egyengetik lépteiket: szülőket, nagyszülőket, óvónőket, tanítókat, tanárokat, könyvtárosokat, edzőket, programszervezőket.

Visszapillantó tükör

Ez a műsorunk lehetőséget ad arra, hogy visszanézhessék jelentősebb előző heti tudósításainkat, és összefoglalót a legfontosabb hírekről.

Kultúridő

Ellátogatunk biatorbágyi alkotók, művészeti csoportok és a városunkban vendégszereplő művészek kiállításaira, fellépéseire, bemutatóira is. Részt veszünk szakértők előadásain, egyházi eseményeken, német nemzetiségi kulturális programokon, és a nézők rajtunk keresztül is megismerhetik a Juhász Ferenc Művelődési Központ programjait.

Biatorbágyiak Biatorbágyért

Nézőink műsorunk révén tájékozódhatnak többek között az Önkormányzati Képviselő Testület üléseiről, a döntések hátteréről, a város lakóit, a helyi közösségeket érintő eseményekről. Tudósítunk a város arculatát érintő legfontosabb változásokról is, és szívesen foglalkozunk a helyi civil szervezetek kezdeményezéseivel és az általuk nyújtott programokkal is.

Múltidéző

Az időutazás izgalmát hozza ez a műsorunk. Érdekes és érdemes visszatekinteni már egy évvel ezelőttre is, de régebbi időkre még inkább. Milyen különleges, ha látjuk, hogy a gyermekek mennyit nőttek, fejlődtek akár egy év alatt is. És vannak, akik végleg eltávoztak a minden élők útján, akiknek már csak a képkockák őrzik híven az arcát, a szavait, többé nem készülhetnek velük riportok, interjúk. Szorgalmasan és folyamatosan építjük felvételeink tárházát, hogy régebbi műsorainkat vágatlanul megismételve megidézhessük a korabeli hangulatot, ismét látva az akkori környezetet, az akkor megszólaló embereket, újra élve az akkori történéseket.

Ezerszínű Biatorbágy

Ez a műsorunk úgy jött létre, hogy folyamatosan követi a nézők véleményét: szemezgetés a kedvenc műsorok közül. A legnézettebb műsorainkat adjuk közre újra vágatlanul, hogy nézőink minden kockát úgy élvezhessenek, mint ahogyan az megtetszett nekik.

Képújság

A közérdekű információk eligazítást adnak a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendjétől kezdve az orvosi és gyógyszertári ügyeletek elérhetőségén-rendjén át a közszolgáltatókon keresztül a tömegközlekedési tudnivalókig. Megjelennek a német nemzetiségi közösség, a nevelési-oktatási intézmények, az egyházak, a civil szervezetek, a sportegyesületek aktuális információi is. Nézőink a város pezsgő kulturális életének eseményeiről is kaphatnak tájékoztatást. Ezen kívül lehetőség van reklámok, illetve közérdekű közlemények megjelenítésére is a törvény által szabályozott módon és időben.